BusinessRentacar.eu, Professional rent a car services

Inchirieri masini - inchirieri masini in Bucuresti

» Acasa » Servicii de inchirieri auto la preturi avantajoase: masini de lux, utilitare, microbuze » Fiat

Inchirieri masini FiatFiat

Fiat.

Lista cu masini de inchiriat Fiat.

Fiat Grande Punto

Inchirieri masini Fiat Grande Punto

Cu mai mult de 4 metri lungime, accesibilitate şi vizibilitate maxime, Grande Punto dispune de un spaţiu interior generos şi de un portbagaj de 275 de litri. Scaunele sunt reglabile şi se adaptează corpului pasagerilor. Chiar dacă locurile anterioare sunt ocupate de persoane mai inalte de 1.90 m, pasagerii de pe bancheta posterioara vor avea suficient loc pentru a calatori confortabil.

» Motorizare: benzina. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
De la 25 €/zi150 €

Fiat Doblo

Inchirieri masini Fiat Doblo

Doblo Panorama este un automobil unic si practic care furnizeaza un amplu spatiu de depozitare pentru toate nevoile tale de tranport.

Spatiul de depozitare de pe plafon se intinde pe toata latimea plafonului si permite, pe parcursul intregii calatorii, sa ai la indemana toate obiectele de care ai nevoie. In plus, vei avea un torpedo, spatii de depozitare in portiere, consola centrala si un mare spatiu de incarcare in portbagaj, toate oferind o multime de solutii de stocare, fara a face compromisuri in privinta designului.

» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
De la 20 €/zi200 €

Inchirieri masini CitroenInchirieri masini DaciaInchirieri masini FiatInchirieri masini FordInchirieri masini HyundaiInchirieri masini KiaInchirieri masini MercedesInchirieri masini MitsubishiInchirieri masini NissanInchirieri masini Opel AgilaInchirieri masini PeugeotInchirieri masini RenaultInchirieri masini ToyotaInchirieri masini VolkswagenInchirieri masini UtilitareInchirieri masini Microbuze

Rezervare Online

zi(le)

Calendar

  sau

Telefoane:...sunati la 0766 701 701

Businessrentacar.eu- Professional Rent A Car Services

Copyright © BusinessRentacar.eu - Toate drepturile Rezervate