BusinessRentacar.eu, Professional rent a car services

Inchirieri masini - inchirieri masini in Bucuresti

» Acasa » Servicii de inchirieri auto la preturi avantajoase: masini de lux, utilitare, microbuze » Toyota

Inchirieri masini ToyotaToyota

Toyota.

Lista cu masini de inchiriat Toyota.

Toyota Rav4

Inchirieri masini Toyota Rav4

Mai rafinat, mai dinamic si mai avansat decat oricand, Toyota RAV4 continua sa depaseasca asteptarile si sa provoace conventiile. Introducerea Sistemului Integrat de Condus Activ are ca rezultat o experienta a condusului mult mai dinamica, cu un control imbunatatit si un nou nivel de incredere.

Prin forma sa aerodinamica, cat si prin fuziunea intre tehnologiile inovatoare, performantele avansate si noile standarde de confort, RAV4 redefineste conceptul de Vehicul Sport-Utilitar.

» Motorizare: benzina. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
65 €/zi400 €

Toyota Landcruiser

Inchirieri masini Toyota Landcruiser

Toyota Land Cruiser descinde dintr-o linie de vehicule inovatoare si de calitate ce se intinde de-a lungul a peste 50 de ani. Pe sosea sau in teren, tinuta sa de drum este impecabila. Este un 4x4 robust, ce combina tehnologia de ultima ora cu rafinamentul unui nivel de confort premium pentru a va oferi o inegalabila experienta a condusului.

» Acest model are cutie de viteze Hydra-Matic (automata).
» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
85 €/zi500 €

Inchirieri masini CitroenInchirieri masini DaciaInchirieri masini FiatInchirieri masini FordInchirieri masini HyundaiInchirieri masini KiaInchirieri masini MercedesInchirieri masini MitsubishiInchirieri masini NissanInchirieri masini Opel AgilaInchirieri masini PeugeotInchirieri masini RenaultInchirieri masini ToyotaInchirieri masini VolkswagenInchirieri masini UtilitareInchirieri masini Microbuze

Rezervare Online

zi(le)

Calendar

  sau

Telefoane:...sunati la 0766 701 701

Businessrentacar.eu- Professional Rent A Car Services

Copyright © BusinessRentacar.eu - Toate drepturile Rezervate