BusinessRentacar.eu, Professional rent a car services

Inchirieri auto - inchirieri masini in Bucuresti Timisoara Brasov si Sibiu

» Acasa » Servicii de inchirieri auto la preturi avantajoase: masini de lux, utilitare, microbuze » Utilitare

Inchirieri masini UtilitareUtilitare

Firma de inchiriat masini inchirieri-masini1.ro ofera servicii rent a car in Bucuresti si in toate orasele mari din Romania. Adaptate preferintelor dumneavoastra, autoturismele noastre ofera calitate, ergonomie si siguranta. Masinile noastre de lux, autoutilitarele si microbuzele va ajuta sa va deplasati mai ieftin si mai sigur indiferent de locatia aleasa. Pentru a oferi un plus de confort calatoriei in masina, firma noastra de inchiriat masini si-a diversificat parcul auto prin inlocuirea modelelor vechi cu masini performante in conformitate cu normele europene. In aceste conditii, incercam, pe cat posibil, sa raspundem nevoilor dumneavoastra de inchirieri masini si sa oferim un raport optim calitate-pret. Pentru deplasarile dumneavoastra oriunde in Romania, apelati la ofertele noastre de inchirieri de masini utilitare.

Lista cu masini utilitare de inchiriat.

Mercedes Sprinter

Inchirieri masini Mercedes Sprinter

Aveţi la dispoziţie un volum de încărcare de până la 17m³, ADAPTIVE ESP® şi foarte multe sisteme inovative de siguranţă. Interiorul a fost proiectat punându-se accent pe calitate şi ergonomie. Noul Sprinter este partenerul profesionist pentru toate operaţiile de transport.

» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
65 €/zi400 €

Ford Transit

Inchirieri masini Ford Transit

Felul in care arata inspira profesionalism, iar tu ai o singura sansa de a face o buna impresie, asa ca lasa noul Transit sa te ajute. Stilul sau indraznet, cu un design solid si contemporan precum noul grilaj elegant si farurile mai mari, plus noile jante optionale din aliaj de 16" transmite o atitudine profesionala ce poate fi rezumata printr-un singur cuvant, actiune.

In functie de model, Transit Van ofera de asemenea un ampatament scurt, mediu sau lung si tractiune pe fata sau pe spate, plus un acoperis cu trei tipuri de inaltimi pentru o flexibilitate maxima.

» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
50 €/zi400 €

Iveco Daily

Inchirieri masini Iveco Daily

Se conduce la fel de uşor ca un autoturism, fiind în acelaşi timp cel mai robust şi confortabil vehicul din categoria sa. Spre exemplu, accesul la rampa de încărcare este complet liber, uşa din spate este cu dubla deschidere, iar uşa laterală glisantă are dimensiuni care permit încărcarea euro-paleţilor standard.

» Motorizare: Diesel. Anul fabricatiei: 2010.

Pret :Garantie :
60 €/zi300 €

Inchirieri masini CitroenInchirieri masini DaciaInchirieri masini FiatInchirieri masini FordInchirieri masini HyundaiInchirieri masini KiaInchirieri masini MercedesInchirieri masini MitsubishiInchirieri masini NissanInchirieri masini Opel AgilaInchirieri masini PeugeotInchirieri masini RenaultInchirieri masini ToyotaInchirieri masini VolkswagenInchirieri masini UtilitareInchirieri masini Microbuze

Rezervare Online

zi(le)

Calendar

  sau

Telefoane:...sunati la 0766 701 701

Inchirieri-Masini1 - Professional Rent A Car Services

Copyright © BusinessRentacar.eu - Toate drepturile Rezervate